B.G.M. Törzsvásárlói kártya igénylés

.
Gratulálunk!

Ön már azzal, hogy ide látogatott erre az oldalra, megtette az első lépést a B.G.M. Törzsvásárlói kártya által nyújtott jelentős kedvezmények igénybe vételéhez!

Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti az alábbi adatlapot. A visszaigazolást automatikusan végzi el a rendszerünk, amennyiben a megadott információk megfelelnek az elvárásainknak.

Az eredményről itt és e-mail-ban is azonnal tájékoztatjuk. Attól a perctől kezdve Ön bármelyik szaküzletünkben átveheti a B.G.M. Törzsvásárlói kártyáját és azonnal igénybe veheti a vele járó kedvezményeket is.

A B.G.M. Törzsvásárlói kártya igénylésével egyidejűleg ajánljuk, hogy iratkozzon fel a hírlevelünkre is, hogy heti rendszerességgel tájékoztathassuk az akciós termékeinkről, szolgáltatásainkról, nyereményjátékainkról.

Az autója pontos adatainak megadásával pedig azt teszi számunkra lehetővé, hogy amikor az Ön autójához speciális, típusra vonatkozó ajánlatunk van, Önnek minden ilyen esetben elsőbbséggel küldjük ki a levelet.

—————————————————————————————
Regisztráljon itt és most, legyen Ön is egy
B.G.M. Törzsvásárlói kártya tulajdonosa!
—————————————————————————————

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Kérem, adja meg az adatait!
Bolt:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Ir. szám:
Város:
Utca:
  Házszám:  Emelet:  Ajtó: 
Mobiltelefon:
Vezetékes telefon:
E-mail:
Autó adatai
Rendszám:  - 
Márka:
Típus:
Évjárat:
Térfogat:  ccm
Üzemanyag:  Benzin    Diesel
Turbó:  igen    nem
Karosszéria típus:
Alvázszám:
Motorszám:
  Felíratkozás a hírlevélre
Hozzájárulok, hogy a B.G.M. Motorsport Kft. (6600 Szentes, Petõfi u. 8.) az általam megadott adatokat nyilvántartásba vegye, és azok alapján a jövõben részemre vásárlói tájékoztatót küldjön. A B.G.M. Motorsport Kft. a megadott adatokat titkosan kezeli, harmadik fél részére tovább nem adja.